Aquesta és una traducció. Si no coincideix amb la versió en anglès, preval la versió en anglès.
Esborra el teu compte
Última actualització: 5 d’octubre de 2026
Pots esborrar el teu compte de Nerve Arena i les dades que hi estan associades en qualsevol moment, a l’app d’iOS o d’Android o a la versió web. L’esborrament és permanent i no es pot desfer.
Com esborrar el compte a l’app
- Obre Nerve Arena al teu dispositiu i inicia la sessió si encara no ho has fet.
- Toca la pestanya Jo a la part inferior dreta de la pantalla.
- Toca la icona de l’engranatge a la part superior de la pantalla Jo per obrir Configuració.
- A la secció Dades, toca Esborra el compte.
- Llegeix la confirmació, escriu ESBORRA al camp de confirmació i toca Esborra per sempre.
- El compte s’esborra immediatament. Se’t tanca la sessió i l’app torna a la pantalla de benvinguda.
Com esborrar el compte al web
- Obre la versió web de Nerve Arena i inicia la sessió.
- Obre Configuració.
- A la secció Dades, tria Esborra al costat d’Esborra el compte.
- Escriu ESBORRA i tria Esborra per sempre.
Atenció: l’esborrament és immediat i permanent, i no cancel·la ni reemborsa cap subscripció. Cancel·la-la, i demana qualsevol reemborsament, a través de l’App Store d’Apple o de Google Play.
Què s’esborra
Quan esborres el compte, s’eliminen permanentment dels nostres servidors:
- El teu registre d’usuari de Firebase Auth (credencials del compte, vinculació amb el proveïdor)
- El teu perfil d’usuari, els atributs i la progressió a Firestore (totes les dades de
users/<your-uid>) - El teu historial de combats, les entrades del Diari, els personatges personalitzats i els escenaris desats
- El teu historial de monedes, els topalls diaris i la resta de registres que els nostres servidors guarden per al teu compte
- Les denúncies que ens has enviat sobre contingut d’IA
Què es conserva
Per motius legals, de seguretat i operatius, algunes dades es conserven després que s’esborri el teu compte:
- Analítica agregada i anònima: esdeveniments de Firebase Analytics que no contenen el teu ID d’usuari. Un cop esborres el compte, perdem la capacitat d’associar-te aquests esdeveniments.
- Informes d’errors agregats: registres de Firebase Crashlytics que inclouen el model del dispositiu i la versió de l’OS, però cap identificador personal.
- Registres de compres: Apple i Google conserven els seus rebuts d’acord amb les seves pròpies polítiques. Nosaltres conservem el nostre registre de cada compra sense l’ID del teu compte, per a la comptabilitat i les disputes de reemborsament. RevenueCat, que gestiona les subscripcions per nosaltres, conserva el seu registre de les teves compres associat al teu antic ID de compte.
- Duels: un duel en què hagis participat es manté a l’historial de l’altra part, amb el nom que hi vas fer servir, marcat com a abandonat.
- Contingut de la comunitat que has publicat a la Farga: els escenaris que has publicat deixen de mostrar-se a la biblioteca de la comunitat i ja no te n’atribueixen l’autoria. Contacta’ns si vols que un escenari s’elimini del tot.
Termini de conservació
L’esborrament s’executa immediatament en confirmar-lo. La majoria de dades s’esborren en qüestió de segons. Les còpies de seguretat i les còpies en memòria cau s’eliminen de la nostra infraestructura en un termini de 90 dies.
Si no pots accedir a l’app
Si has perdut l’accés al dispositiu on està registrat el compte, o no pots iniciar la sessió per qualsevol altre motiu, escriu-nos a hello@nervearena.com indicant l’adreça electrònica associada al teu compte d’Apple o de Google. Verificarem la teva identitat i tramitarem l’esborrament en un termini de 30 dies.
Preguntes
Tens preguntes sobre l’esborrament o el tractament de les dades? Consulta la nostra Política de privadesa o escriu a hello@nervearena.com.