Dette er en oversættelse. Hvis den afviger fra den engelske version, er det den engelske version der gælder.
Slet din konto
Senest opdateret: 5. oktober 2026
Du kan til enhver tid slette din Nerve Arena-konto og de data der er knyttet til den, i iOS- eller Android-appen eller i webversionen. Sletningen er permanent og kan ikke fortrydes.
Sådan sletter du din konto i appen
- Åbn Nerve Arena på din enhed, og log ind hvis du ikke allerede er logget ind.
- Tryk på fanen Mig nederst til højre på skærmen.
- Tryk på tandhjulsikonet øverst på skærmen Mig for at åbne Indstillinger.
- I afsnittet Data trykker du på Slet konto.
- Læs bekræftelsen, skriv SLET i bekræftelsesfeltet, og tryk på Slet for altid.
- Din konto slettes med det samme. Du bliver logget ud, og appen vender tilbage til velkomstskærmen.
Sådan sletter du din konto på nettet
- Åbn webversionen af Nerve Arena, og log ind.
- Åbn Indstillinger.
- I afsnittet Data vælger du Slet ud for Slet konto.
- Skriv SLET, og vælg Slet for altid.
Vær opmærksom: sletningen sker med det samme og er permanent, og den hverken opsiger eller refunderer et abonnement. Opsig abonnementet, og bed om eventuel refusion, via Apple App Store eller Google Play.
Hvad der slettes
Når du sletter din konto, fjernes følgende permanent fra vores servere:
- Din brugerpost i Firebase Auth (loginoplysninger, kobling til udbyderen)
- Din brugerprofil, dine evner og dine fremskridt i Firestore (alle data under
users/<your-uid>) - Din kamphistorik, dine dagbogsindlæg, dine egne personaer og dine gemte scenarier
- Din mønthistorik, dine daglige begrænsninger og de øvrige registreringer som vores servere gemmer for din konto
- Rapporter som du har sendt os om AI-indhold
Hvad der bevares
Af juridiske, sikkerhedsmæssige og driftsmæssige årsager bevares nogle data efter at din konto er slettet:
- Samlede, anonyme analysedata: Firebase Analytics-hændelser der ikke indeholder dit bruger-id. Når du har slettet din konto, kan vi ikke længere forbinde disse hændelser med dig.
- Samlede nedbrudsrapporter: Firebase Crashlytics-registreringer der indeholder enhedsmodel og OS-version, men ingen personlige identifikatorer.
- Betalingsoplysninger: Apple og Google opbevarer deres kvitteringer efter deres egne politikker. Vi opbevarer vores registrering af hvert køb uden dit konto-id, af hensyn til regnskabet og tvister om refusion. RevenueCat, som administrerer abonnementer for os, opbevarer sin registrering af dine køb under dit tidligere konto-id.
- Dueller: en duel du har deltaget i, forbliver i den anden spillers historik med det navn du brugte, markeret som opgivet.
- Fællesskabsindhold du har udgivet i Smedjen: scenarier du har udgivet, skjules fra fællesskabets bibliotek og viser dig ikke længere som deres skaber. Kontakt os hvis du vil have et scenarie fjernet helt.
Opbevaringsperiode
Sletningen sker med det samme når du bekræfter. De fleste data fjernes inden for få sekunder. Sikkerhedskopier og cachelagrede kopier slettes fra vores infrastruktur inden for 90 dage.
Hvis du ikke kan få adgang til appen
Hvis du har mistet adgangen til den enhed kontoen er registreret på, eller ikke kan logge ind af en anden grund, så skriv til os på hello@nervearena.com og oplys den e-mailadresse der er knyttet til din Apple- eller Google-konto. Vi bekræfter din identitet og gennemfører sletningen inden for 30 dage.
Spørgsmål
Har du spørgsmål om sletning eller behandling af data? Se vores privatlivspolitik, eller skriv til hello@nervearena.com.