Dit is een vertaling. Als die afwijkt van de Engelse versie, geldt de Engelse versie.
Je account verwijderen
Laatst bijgewerkt: 5 oktober 2026
Je kunt je Nerve Arena-account en de bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen, in de iOS- of Android-app of in de webversie. Het verwijderen is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.
Zo verwijder je je account in de app
- Open Nerve Arena op je apparaat en log in als je nog niet bent ingelogd.
- Tik rechtsonder in het scherm op het tabblad Ik.
- Tik bovenaan het scherm Ik op het tandwielpictogram om Instellingen te openen.
- Tik in het onderdeel Gegevens op Account verwijderen.
- Lees de bevestiging, typ WISSEN in het bevestigingsveld en tik op Definitief verwijderen.
- Je account wordt meteen verwijderd. Je wordt uitgelogd en de app keert terug naar het welkomstscherm.
Zo verwijder je je account op het web
- Open de webversie van Nerve Arena en log in.
- Open Instellingen.
- Klik in het onderdeel Gegevens op Verwijderen naast Account verwijderen.
- Typ WISSEN en klik op Definitief verwijderen.
Let op: het verwijderen gebeurt direct en is definitief, en een abonnement wordt daarmee niet opgezegd of terugbetaald. Zeg het op, en vraag een eventuele terugbetaling aan, via de Apple App Store of Google Play.
Wat wordt verwijderd
Als je je account verwijdert, wordt het volgende definitief van onze servers verwijderd:
- Je gebruikersrecord in Firebase Auth (inloggegevens van je account, koppeling met de provider)
- Je gebruikersprofiel, stats en voortgang in Firestore (alle gegevens onder
users/<your-uid>) - Je gevechtshistorie, dagboeknotities, eigen personages en opgeslagen scenario’s
- Je muntengeschiedenis, daglimieten en de andere gegevens die onze servers voor je account bewaren
- Meldingen over AI-inhoud die je ons hebt gestuurd
Wat wordt bewaard
Om juridische, beveiligings- en operationele redenen worden sommige gegevens bewaard nadat je account is verwijderd:
- Geaggregeerde, anonieme analysegegevens: Firebase Analytics-gebeurtenissen die je gebruikers-ID niet bevatten. Zodra je je account verwijdert, kunnen we deze gebeurtenissen niet meer aan jou koppelen.
- Geaggregeerde crashrapporten: Firebase Crashlytics-gegevens met het apparaatmodel en de OS-versie, maar zonder persoonlijke identificatoren.
- Betalingsgegevens: Apple en Google bewaren hun bonnen volgens hun eigen beleid. Wij bewaren onze registratie van elke aankoop zonder je account-ID, voor de boekhouding en voor geschillen over terugbetalingen. RevenueCat, dat abonnementen voor ons beheert, bewaart zijn registratie van je aankopen onder je voormalige account-ID.
- Duels: een duel waaraan je hebt meegedaan, blijft in de geschiedenis van de andere speler staan, met de naam die je gebruikte, gemarkeerd als afgebroken.
- Communitycontent die je in de Smidse hebt gepubliceerd: scenario’s die je hebt gepubliceerd, worden niet meer getoond in de communitybibliotheek en tonen jou niet langer als maker. Neem contact met ons op als je wilt dat een scenario volledig wordt verwijderd.
Bewaartermijn
Het verwijderen wordt direct na je bevestiging uitgevoerd. De meeste gegevens zijn binnen enkele seconden gewist. Back-ups en gecachete kopieën worden binnen 90 dagen van onze infrastructuur verwijderd.
Als je geen toegang hebt tot de app
Ben je de toegang kwijt tot het apparaat waarop het account is geregistreerd, of kun je om een andere reden niet inloggen, mail ons dan op hello@nervearena.com met het e-mailadres dat aan je Apple- of Google-account is gekoppeld. We verifiëren je identiteit en verwerken de verwijdering binnen 30 dagen.
Vragen
Vragen over het verwijderen of over de omgang met gegevens? Lees ons privacybeleid of mail naar hello@nervearena.com.